Se soočate z vlago v stanovanju?

Vlaga in plesen v bivalnih prostorih slabšata kvaliteto življenja in bivalno ugodje.
Prezračevanje je za prijetno bivanje izrednega pomena.

Posledica slabega zračenja se odražajo s slabšim počutjem, prostore pa posledično napade še plesen.

Onesnažen zrak, slabo počutje in vlaga v prostorih so zgodovina.

 

Lokalne prezračevalne naprave

izkoriščajo svojo kompaktnost, učinkovitost toplotnega izmenjevalca in sposobnost odvajanja vseh onesnaževalcev iz vašega bivalnega okolja. Kot idealna rešitev se izkažejo v stanovanjih, vikendih, manjših objektih ali v zgolj enemu prostoru, saj je njihova namestitev enostavna in hitra, kljub temu pa dosežemo želeno udobje oziroma optimalno mikroklimo.

 

Koristite subvencijo Eko sklada !!!

 

Centralne prezračevalne naprave

predstavljajo odličen izkoristek toplotnega izmenjevalca, tiho delovanje, majhno porabo električne energije in visoko zmogljivost pretoka zraka. Razvod centralnega prezračevalnega sistema je izveden z antistatičnimi in antibakterijskimi cevmi, zamreženimi s srebrnimi ioni, kar dolgoročno zagotavlja varno in zdravo uporabo ter bivalno klimo brez onesnaževalcev.

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Piškotki