Ne potrebujete kupovati naprav, ki vam zasedajo prostor doma ! Pridite, najemite, se razkužite in vrnite ozonator !!!

Generator ozona za dezinfekcijo prostorov in vozil z ozonom vam bo izdatno olajšala zagotoviti ustrezno higieno in svežino v vaših prostorih. Napravo enostavno postavite v prostor, jo priključite na elektriko, prostor zatesnite in počakate. Za dezinfekcijo prostora do 50m3 je potrebno približno 15 minut in 60-120 minut za razgradnjo odvečnih molekul O3 v O2.
Prostori, kjer se uporablja klima naprava: v notranjih enotah se na lamelah začne nabirati kondenz, kar lahko vodi do pojava neprijetnih vonjav. Ker je ozon v plinski obliki lahko prodre tudi v sicer nedostopne dele lamel, seveda pa je redni letni servis klima naprave še vedno potrebno izvesti.

Naprava je prenosna. Ozonator v prostor vpihuje čisti ozon (O3), ki uničuje viruse, bakterije, plesen, alge in vonjave, prostor pa ostane svež in poln kisika. Molekule ozona prodrejo tudi v najmanjše špranje v prostoru.

Ozon (O3) ima v zraku življensko dobo približno dve uri v vodi pa 4 minute, nato pa razpade na O2 – čisti kisik. Na ta način se izognemo stranskim učinkom razkuževanja v obliki polucije okolja.Ozoniranje je primerno v različnih okoljih in za različne namene.

Ozonator postavimo v prostor, zapremo okna in vrata,nastavimo časovnik in zapustimo prostor. Vsaj 2 ure po zaključku ozoniranja se vrnemo v prostor (ko je ozon večinoma razpadel na kisik) in ga dobro prezračimo. Nato ga postavimo v nov prostor in postopek ponovimo.

Naprava ima CE certifikat.

Izposoja ozonatorja 10g ozona/h (prostor do 235m3):

1 dan   25 €

2 dani  40 €

3 dni    60 €

7 dni    80 €

Vsak naslednji dan 15 €/dan

Za večje prostore je minimalna izposoja ozonatorja do 30g ozona/h

(prostor do 940m3) 7dni, cena 130 €

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Piškotki